define('ALLOW_UNFILTERED_UPLOADS', true);
+31646867035 INFO@PHENOMENALL.NL

PMU | Lippigmentatie

Mis je kleur op je lippen? of mis je die volle lippen van vroeger? of vind je je mond niet symmetrisch genoeg? Geef je lippen een boost met permanente make-up!

Permanente make-up lippen zorgen voor verzorgde lippen zonder ze continue bij te hoeven werken met een lippenstift of lip potlood. PMU blijft namelijk altijd zitten en geeft een frisse, levendige kleur aan jouw lippen waardoor jouw hele gezicht gelijk gezonder oogt en straalt! De lippen kunnen zowel een natuurlijke aanvulling zijn, evenals een extra accent aan je lippen geven. 

Voorafgaand aan de behandeling nemen wij zorgvuldig een intake af met daarin jouw wensen en wat je wel en vooral niet moet verwachten van de behandeling. Vervolgens starten we de behandeling met het schoonmaken van de lippen. Daarna beginnen we met het afmeten en aftekenen van de lippen, dit doen wij zorgvuldig en nemen de tijd hiervoor. De behandeling is niet geheel pijnloos. Indien je hier tegenop ziet kan je bij je eigen huisarts vragen om een verdovende crème. Hier ben je zelf verantwoordelijk voor.

Kies voor dé expert in Semi Permanent Make-up en geniet direct van vollere wenkbrauwen, stralende ogen en blozende lippen.

Bahar Konings, internationaal Master trainer voor BEAUTYANGELS ACADEMY©, staat voor u klaar met de laatste nieuwe technieken op de branche. Tijdens de intake gesprek bes