define('ALLOW_UNFILTERED_UPLOADS', true);
+31646867035 INFO@PHENOMENALL.NL

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PMU | Wenkbrauwen

24 uur per dag een stralend gezicht dankzij semi permanente make up

Permanente make-up (PMU) zorgt ervoor dat u er op elk moment van de dag stralend uitziet. Het is een blijvende oplossing om uw gezicht meer definitie te geven of juist te corrigeren.  De make-up is semi permanent, dit houdt in dat het gemiddeld twee jaar blijft zitten. De permanente make-up specialist biedt u de mogelijkheid om de natuurlijke schoonheid op een subtiele manier te accentueren. De meest voorkomende PMU technieken zijn: hairstroke- en poederwenkbrauwen, eyeliner, lipliner en full lip

Kies voor dé expert in Semi Permanent Make-up en geniet direct van vollere wenkbrauwen, stralende ogen en blozende lippen.

Bahar Konings, internationaal Master trainer voor BEAUTYANGELS ACADEMY©, staat voor u klaar met de laatste nieuwe technieken op de branche. Tijdens de intake gesprek bespreken we uw wensen en krijgt u uitleg over de verschillende behandelingen en kijken we welke van deze het beste bij u past.  Op basis van jarenlange ervaring krijg je het juiste advies, zodat het resultaat zal worden zoals je wenst.